V.K.S.F Aktiviteter 2012

Schema för 2012 års aktiviteter

Västsvenska Kaktus- och SuckulentFöreningen

 

Mer info skickas ut via e-mail, ca 1 vecka innan varje aktivitet. Inför alla hembesök och utflykter vill vi helst ha in föranmälan, några dagar innan, så vi vet hur många som kommer.

Till alla aktiviteter utanför Göteborg finns möjlighet till samåkning. Ring föreningens ordförande Marie Cedgard, 0730 - 29 22 29 eller maila marie.cedgard@telia.com, så samordnar vi åkandet.

 

Torsdag 9 Februari kl. 18.00

Årsmöte  på Botaniska trädgården i Göteborg i deras personalmatsal. På årets årsmöte kommer vi, utöver de vanliga punkterna, att diskutera målsättningen med deltagandet i suckulentutställningen i botaniska under sommaren. Föreningen bjuder som vanligt på tårta.

 

Mars

Återkommer senare om var och när Marsträffen blir.

 

Torsdag 12 April kl. 18.00

Träff i Botaniska trädgården i personalmatsalen. Vi planerar inför sommarens suckulentuställning och går på visning i kaktusväxthuset och i förökningen. Fika till självkostnadspris.

 

Lördag 19 Maj kl. 12.00

Träff hos Magnus Björlin på Furuvägen 16 i Landvetter. Magnus har ett helt fantastiskt växthus med sydamerikanska kaktusar och andra spännande växter. Gå gärna in på hans hemsida http://www.succulentus.se och titta på fina foton från växthuset.

__________________________________________________
 

Juni – September Suckulentutställning  2012  i Botaniska Trädgården

Vi kommer ha olika aktiviteter på botaniska under sommaren, det programmet kommer finnas på både botaniskas och vår hemsida.

__________________________________________________
 

Lördag 11 Augusti kl.11,00

Hemmahosträff hos Monica Johansson Stomgärdesv. 26 i Sjuntorp. Monica har en spännande trädgård som är uppdelad i olika världsdelar bla Afrika, Kina-Japan och Medelhavsväxter. Hon har även stenpartier med kaktusar och suckulenter.

 

Torsdag 25 Oktober kl. 18.00

Föredragskväll Botaniska Trädgården. Fika till självkostnadspris

 

Torsdag 6 December 18.00

Julmötet 18,00 i Botaniska trädgården Göteborg. Årets program avslutas traditionellt med vår populära julfest. Vi äter smörgåstårta har växtlotteri och guidad rundvandring i kaktusavdelningen i växthuset.