Februari

Torsdag 11:e Februari årsmöte kl.18.00 i marinbotaniskas undervisningslokal i Botaniska Trädgården Göteborg. Föreningen bjuder på kaffe och tårta.

Mars

Torsdagen 17:e Mars kl. 18.00 i Marinbotaniskas undervisningssal. Magnus Björlin visar bilder från sin resa i Sikkim/ Indien. Det kommer inte vara suckulentbilder men härliga naturbilder med andra växter. Kaffe och fika till självkostnadspris.

April

Söndagen 17:e April åker vi till Wermlandsdesertsplants/Svante i Svanskog. Svante har odlat kaktusar sen 1976 det finns mycket spännande att köpa hos honom. Mer info kommer senare. www.wermlanddesertplants.se

Maj -Juli

I år provar vi att ha programmet "öppet" dvs vi kommer boka in träffar efter hand. Detta för att träffa rätt med blomning och en del tillfrågade har svårt att bestämma nu när det passar. Jag kommer skicka ut mail och sätta ut på facebook 1-2 veckor i förväg. För er som inte har tillgång till mail ring mig gärna ibland och hör vad som är på gång 0730-292229.

Juni

11-12:e Juni åker vi på utflykt till Stockholmstrakten. Vi besöker bla Patrik Kirtap och Torbjörn Astlind. Patrik odlar mest vinterhärdigt både i växthus och utomhus. Torbjörn har ca 1500 kaktusar i sitt växthus. Båda har även trädgårdar. Mer info kommer när det närmar sig.

Augusti

Lördag 6:e Augusti kl. 11.00  är vi välkomna hem till Marie Cedgard  och utvärdera om växterna trivs bra i det nya stenpartiet. Förutom härdiga kaktusar och suckulenter har hon en del Euphorbia och Echinopsis. Marie bjuder på kaffe och fika.

September

Information kommer senare........

Oktober

Torsdag 20:e Oktober kl. 18.00 har vi föredragskväll i Marinbotansundervisningssal i Botaniska Trädgården Göteborg. Vi planerar även inför 2017

 

December 

Torsdag 1 December kl. 18.00  julmöte i Botaniska Trädgården Göteborg. Mer info senare