Februari

Torsdag 8:e februari årsmöte kl.18.00 i ”Mässen”  i Botaniska Trädgården Göteborg. Föreningen bjuder på kaffe och tårta. Det kommer även finnas överraskningar till er som kommer.

Mars

Torsdagen 22:e mars kl. 18.00 i ”Mässen. Föredragskväll. Kaffe och fika till självkostnadspris.

April

Torsdagen 19 :e april kl. 18,00 i ”Mässen”. Föredragskväll. Kaffe och fika till självkostnadspris.

Maj

Vi håller maj månad ”blank” så vi kan boka in träffar hos de medlemmar som har mycket blomning med ca 1 veckas varsel. Det är svårt att på förhand veta exakt när knopparna kommer igång.

Juni

9-10 juni åker vi till Skåne. Vi börjar resan med ett besök på Trädgårdspaletten i Malmö. På eftermiddagen åker vi vidare till Trelleborg och besöker Johan och Kerstin Rogers. De har en fin Medelhavsinspirerad trädgård med palmer, kaktusar och bla Adenium. Sök på Rogersplantshop och läs mer. Övernattning i Lund på söndagen besöker vi Lundsbotaniska trädgård.

30:e juni besök hos Roland Gustavsson i hans trädgård i Uddevalla. Han har flera stenpartier och dammar, har personligen fått mycket inspiration till min egna trädgård där! Vi skall även försöka besöka Håkan Sönnermo samma dag men han har svårt att ge besked långt i förväg.

Juli

Semester, vi har försökt ha träffar i juli tidigare år men deltagarantalet brukar vara lågt.

Augusti

Lördag 18:e augusti åker vi till Svante Lennartsson i Svanskog. Svante har odlat sen 70-talet och i Hans växthus finns mycket fint att titta på och köpa med hem.

September

7-9:e September resa till ELK i Belgien. Det är Europas största kaktus- och suckulentmässa. Mer information kommer senare

 Oktober

Torsdagen 18:e oktober kl. 18.00 blir det föredragskväll i ”Mässen” vi kommer även planera inför 2018.

December

Torsdag  6 december kl. 18.00 avslutar vi året med vår traditionella julfest i Botaniska Trädgården Göteborg. Mer info senare